16. neděle v mezidobí

21.07.2024 10:47

 

FARNÍ OZNAMY

Římskokatolická                                                 

farnost Nedašov 72

Tel.: +420 605 418 325

E-mail: faranedasov@seznam.cz

21. 07. 2024

 

16. neděle v mezidobí

          

Liturgický kalendář:

 Pondělí - Svátek sv. Marie Magdalény

Úterý - Svátek sv. Brigity, řeholnice, patronky Evropy

Čtvrtek - Svátek sv. Jakuba, apoštola

Pátek - Památka sv. Jáchyma a Anny, rodičů Panny Marie

Sobota - Památka sv. Gorazda a druhů

              

  • Dnes začíná dětem z naší farnosti farní tábor na Lyžařské chatě ve Valašských Kloboukách. Společně začneme mší svatou ve 15:00 hod., na kterou jsou srdečně zváni i rodiče dětí. Mysleme na děti a vedoucí ve svých modlitbách na zdárný a požehnaný průběh tábora.
  • Příští neděli 28. 7. se bude slavit čtvrtý Světový den prarodičů a seniorů, který vyhlásil papež František. Svatý otec pro něj zvolil téma: „Neopouštěj mě ve stáří“. V tento den je možné získat plnomocné odpustky za obvyklých podmínek prarodičům, seniorům a všem věřícím, kteří se zúčastní různých akcí, které se budou konat u příležitosti tohoto dne po celém světě.
  • Děkujeme za úklid kostela 3. skupině z Návojné, příští sobotu bude uklízet 2. skupina z Nedašova.
  • Srdečně vás zveme na pěší pouť z Brumova na Butkov. Pouť se uskuteční ve dnech 30. – 31. srpna. Podrobnější informace najdete ve vitrínce.
  • Pořadatelé Sbor dobrovolných hasičů Křekov zve všechny poutníky na tradiční Letní Hložeckou pouť. Tato pouť se koná v neděli 28. 7. 2024. Začátek v 11:00 hod. mší svatou. Občerstvení zajištěno. Srdečně zvou hasiči z Křekova. Akce se koná za každého počasí.