13. neděle v mezidobí

30.06.2024 12:39

 

FARNÍ OZNAMY

Římskokatolická farnost 

Nedašov 72

Tel.: +420 605 418 325

E-mail: faranedasov@seznam.cz

 

30. 06. 2024

 

13. NEDĚLE V MEZIDOBÍ

 

Liturgický kalendář:

Středa – Svátek sv. Tomáše, apoštola;

Pátek – Slavnost sv. Cyrila a Metoděje, patronů Evropy, hlavních patronů Moravy.

 

  •  Tento týden nemocné budeme navštěvovat ve čtvrtek 4. 07. od 9:00 hod. v Nedašově, Návojné a v Ned. Lhotě. A po večerní mši svaté srdečně zveme na hodinu tiché adoraci.
  • V pátek budou slouženy dvě mše svaté. Ráno v 7:15 a 10:00 poutní mše sv. u kaple sv. Cyrila a Metoděje v Nedašově Lhotě. Hlavním celebrantem a kazatelem bude otec Jerzy Cymanowski MIC, farní vikář z Hrádku u Vlašimi.
  • Příští neděli 7. 7. od 15:00 hod. jste všichni srdečně zváni na náš tradiční farní den, který se uskuteční u kostela. Bohatý program pro děti a dospělé zajištěn. Od 16:00 hod. proběhne koncert Pavla Helana. Všichni jste srdečně zváni! Prosíme ochotné ženy z farnosti o něco dobrého na společný stůl. Přijďte všichni na přátelské posezení a popovídání. Těšíme se na Vás!
  • Děkujeme za úklid kostela 2. skupině z Návojné příští sobotu bude uklízet 1. skupina z Nedašova.
  • Máme několik volných úmyslů, zapsat si je můžete v zákristii.
  • Příští týden bude sbírka na potřeby farnosti – elektřinu.
  • Prázdninové putování závršského farníka. Začínají letní prázdniny a s nimi spojené výlety a cestování po České republice, ale také za její hranice. Při této příležitosti jsme si pro Vás připravili prázdninovou aktivitu s názvem „Prázdninové putování závršského farníka.“ Tato aktivita je určena všem - dětem i dospělým, jednotlivcům nebo celým rodinám. Pasy si můžete vyzvedávat od neděle 30. 6. v kostele vedle stolku s obětními dary. Vyplněné a podepsané pasy poté vracejte na určené místo v kostele do neděle 1. 9. Na všechny poutníky, kteří s pasem vycestují, čeká odměna. Vice informaci najdete v pasu a v prázdninovém  farníčku.
  • Farnost Valašské Klobouky informuje, že od neděle 7. 7. do neděle 1. 9. včetně, bude večerní mše sv. ve Valašských Kloboukách v neděli v 19 hod. Od neděle 8. 9. bude opět v 18 hod.
  • Ohlášky:

V sobotu 6. 07. 2024 chtějí uzavřít církevní manželství v našem farním kostele Dalibor Fojtů z Valašských Klobouk a Martina Mikušková z Návojné. Kdo by věděl o závažné překážce bránící v uzavření tohoto manželství, ať ji oznámí na faře.

 

 

Přejeme všem farníkům a hostům požehnaný čas prázdnin a dovolených, hojnost Božího požehnání a ochrany na všech cestách.